Home

Personal Trainers Roosendaal

Steeds meer mensen komen erachter dat een gezond en fit lichaam de sleutel is tot een gelukkiger leven. De personal trainers van DSTraining kunnen u hierbij helpen! In de binnen- en buitensportschool van Roosendaal kunt u onder uitstekende begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers werken aan uw doelstellingen.  Wat uw doelen ook zijn: leefstijl verbeteren, revalideren, afslanken, sterker worden of gewoon lekker sporten.

Personal Training, wat houdt dat in?

Personal Training bij DSTraining betekent dat u kunt sporten waar en wanneer u maar wilt, onder begeleiding van een personal trainer. De mogelijkheden op het gebied van personal training zijn eindeloos. Lees meer >

 

Groepstrainingen combineren met personal training

Bij DSTraining te Roosendaal heeft u de mogelijkheid om personal training te combineren met een gevarieerd aanbod groepstrainingen. Hierdoor werkt u voor een betaalbaar tarief altijd onder begeleiding van een trainer. DSTraining biedt Small Group Training, Power Hour en Bootcamptraining in groepsvorm. Lees meer >

Door de samenwerking met Peter's Personal Coaching hebben we ook de mogelijk om het leefstijl programma BenFit aan te bieden.

Meer informatie over personal training en contact 

Kijk gerust verder op de website voor meer informatie over onder andere DSTraining en de diverse trainingsmogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, neem gerust contact met ons op.

DSTraining
T: +31 (0)6 - 460 053 13 
E: info@dstraining.nl

 

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden

Fit in 50 days

Fit worden in 50 dagen? Fit in 50 days is voldoende beweging gecombineerd met een gezond eetpatroon. Wanneer u Fit in 50 days wilt combineren met personal training behoort dat ook tot de mogelijkheden. Via deze link leest u meer over Fit in 50 days op onze andere site. Wanneer u zichzelf op wilt geven voor Fit in 50 days in combinatie met personal training stuurt u een e-mail naar info@dstraining.nl of u vult het contactformulier in. 

Waarom Personal Training via DSTraining?

  • Persoonlijke begeleiding tegen een betaalbare prijs;
  • Personal training combineren met diverse groepslessen;
  • Flexibel: Meerdere personal trainers aanwezig, zo staat er altijd iemand voor u klaar;
  • Gecertificeerde personal trainers;
  • Toplocatie, buiten in de zeer bosrijke omgeving sporten;
  • Toplocatie, binnen in een super functionele studio sporten;

Foto's

Nieuws

05 Augustus 2016

DST Battle

11 september, samen sporten samen lachen!

Lees meer

20 Juni 2016

Verslag Alpe d'HuZes Marjolein en Dorien

Verslag Alpe d'HuZes Marjolein en Dorien

Lees meer