Combineren met groepstraining

Personal Trainer Dion (DSTraining) biedt de mogelijkheid om personal training te combineren met (small) groepstraining. Combineer je personal training schema met groepslessen zoals Bootcamp, Power Hour en Small Group Training.

Personal training + Bootcamp

Bootcamp is de ideale manier om snel fit te worden. Bootcamptraining is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Door de training worden uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie verbeterd. De trainingen vinden buiten plaats en er wordt gebruik gemaakt van de materialen die onderweg op ons pad komen. 

De trainingen zijn pittig, maar bovenal erg leuk. DSTraining biedt bootcamp aan als sportief evenement en tevens vinden wekelijks meerdere trainingen plaats.

Personal training + Groepstraining (max. 8 personen)

Bij Small Group Training werk je in een kleine vertrouwde groep (maximaal 8 personen) aan je conditie. Je ervaart de gezelligheid van trainen in groepsverband, wat motiveert om te blijven sporten. Tijdens iedere training wordt je ondersteund door een personal trainer om het beste uit jezelf te halen. Trainingen worden afgestemd op de behoefte van de deelnemer waardoor Small Group Training voor iedereen toegankelijk is. We bieden wekelijks verschillende trainingsmomenten aan in de ochtend of avond.

Personal training + Power Hour

Ben je op zoek naar iets meer power? Je kunt bij DSTraining ook terecht voor een flinke portie krachttraining: Power Hour.

In dit uur ligt de focus 100% op de zwaardere krachttraining. Ideaal wanneer je als doel hebt om meer spiermassa op te bouwen of om echt sterker te worden. Of is je conditie goed, maar wil je meer vorm in je lichaam krijgen? Dan is het Power Hour er ook voor jou! In overleg met de trainer wordt gekeken welke training perfect pas bij jouw persoonlijke doelen. Power Hour bestaat uit een trainingscyclus, je bouwt een training op volgens een bepaald protocol.

Wil je personal training combineren met een van de bovenstaande groepstraining vormen, neem dan contact met ons op. 

Meer weten over groepstrainingen? Bekijk onze groepstrainingen website: www.dstraining.nl