MEVROUW DE WEIJER -

Referentie Mevr. De Weijer

Een half jaar geleden (2007) was ik mijn ‘oude’ levensstijl heel erg beu en besloot ik om de knop om te gooien en er wat mee te gaan doen.

Niet alleen voor filmsterren
Na de nodige lijnpogingen (die niet hielpen op de lange termijn) ben ik in contact gekomen met Dion. Een personal trainer? Dat is toch niets voor mij, dat is meer iets voor filmsterren…? Maar, niets is minder waar!

Tijdens het kennismakingsgesprek werd er aan mij gevraagd of we lekker even een rondje gingen lopen! Nou ja lekker? Dat kon er bij mij nog niet in. Ik vind sporten heel erg leuk maar er moest wel een wedstrijdelement in zitten. Na dat rondje lopen en kletsen had ik meteen wel een goed gevoel, hier zag ik mezelf wel mee verder gaan.

Eerste training
De eerste training zijn we begonnen met 30 seconde joggen (klinkt heel weinig maar voor mij was dat al een hele inspanning) en 1 minuut lopen.  Een uur later kwam ik helemaal afgepeigerd thuis maar ik was wel voldaan.

De 2e training was boksen, kon ik me helemaal niets bij voorstellen: boksen in je eigen woonkamer! Ik dacht dat doe ik wel even maar niets is minder waar, wat is dat zwaar. Maar je krijgt er wel een enorme kick van.

Opbouwen
De eerste fitness training was heel erg heftig en ik merkte ook meteen van alles aan mijn lichaam, die was dus duidelijk niets gewend! Dit werd door Dion ook meteen goed opgepakt en serieus genomen. Even een stapje terug en weer opnieuw opbouwen (vraag niet meteen teveel van jezelf was zijn vaste slogan).

Nieuwe gewoonte
Ook op het gebied van voeding is er een hoop veranderd. Normaal dacht ik nooit na over wat ik at en hoeveel. Nu ben ik er heel bewust mee bezig, dit was in het begin heel erg vermoeiend heel de dag op een andere manier met voeding bezig zijn, maar ondertussen bevalt het heel erg goed en wordt het steeds meer een gewoonte!

Trots!
Gelukkig word ik 1x in de week ook beloond als ik op de weegschaal sta: de teller staat nu op – 30 kg. Ben super trots op mezelf maar ik ben er nog lang niet. Ik hoop nog zo’n 20 kg af te vallen!!

Ik sportte 2 à 3 keer in de week met Dion en deed zelf ook nog het nodige aan sport. Een druk sportief leven dus… Maar tot nu toe bevalt het me prima, het is ook een enorme kick dat je merkt dat je conditie zo vooruit gaat. Ik zit nu (al) echt lekker in mijn vel. Dit natuurlijk dankzij de geweldige begeleiding van Dion!!