LYNDSEY PFAFF -

In mijn drukke leven met tv opnames, werk en kleine kindjes die veel tijd van je vragen, kwam ik tot de conclusie dat ik al veel te lang niets meer aan mijn gezondheid had gedaan. Het werd tijd voor verandering en omdat ik het type ben dat zoiets niet uit zichzelf doet heb ik contact gezocht met Dion.


Kennismaking met DSTraining
Tijdens onze kennismaking kwam ik erachter wat ik echt wilde. Mezelf gezonder en fitter voelen!  De positieve benadering van Dion zorgt ervoor dat ik iedere training tot het uiterste van mijn kunnen ga. Hij voelt precies aan wanneer hij me moet motiveren en doet dat op een subtiele niet commanderende manier.

Professionele training
Dion heeft me kennis laten maken met hardlopen, mountainbiken, kickboksen en functional fitness. De trainingen zijn professioneel opgebouwd waardoor ik inmiddels merk dat ik mezelf fitter en gezonder voel, een betere nachtrust heb en dat mijn kleren veel ruimer zitten. Maar buiten dat ga ik nu regelmatig op eigen houtje een uurtje hardlopen in het bos, dat is iets waar ik nog het meest trots op ben.

In het begin kon ik maar 1,5 minuut joggen, nu loop ik 20 minuten aan één stuk. Ik ben inmiddels veranderd van de non-actieve Lyndsey naar de sporty-Pfaff waardoor ik ook meteen het goede voorbeeld geef aan mijn kinderen.

Mental coach
Dion is voor mij niet alleen een personal trainer en voedingsadviseur, maar ook een mental coach want na iedere personal training heb ik weer het gevoel dat ik de hele wereld aankan.
Mijn nieuwe doel is het lopen van de 10 miles van Antwerpen.

Tijdens sommige trainingen van Lyndsey zijn er videobeelden gemaakt. Via de linkjes hieronder krijgt u een impressie van de trainingen van Lyndsey met Dion.

Aflevering 1: Eerste kennismaking.
Aflevering 2: Loop en bokstraining samen met Dion
Aflevering 3: In verband met haar doelstelling (Ten Miles van Antwerpen) gaan Lyndsey en Dion samen hardlopen