DE HEER VERHAGEN -

Referentie Dhr. Verhagen

Ik voelde mij al een tijd niet fit: at onregelmatig, hoestte veel (rookte zo'n 2 pakjes per dag), had een ronduit slechte conditie en last but not least, was ook veel te zwaar.... Het voelde alsof ik tegen een burn-out aan zat.

Personal Training

Rugklachten
Toen ik 60 was ben ik gestopt met roken en dacht dat het daarmee wel opgelost was. Het hoesten was inderdaad over, maar ik werd nog zwaarder en kreeg tot overmaat van ramp ook veel last van mijn rug.

De fysiotherapeut raadde mij ten stelligste aan om onder begeleiding te gaan sporten anders zou mijn rug wel eens het einde van mijn werkzame leven kunnen betekenen.

Actie ondernemen
Een folder van DionSportTraining had ik al ongeveer een jaar op kantoor naast de computer klaarliggen. Deze manier van trainen sprak mij enorm aan, maar steeds weer kwam het er niet van om echt actie te ondernemen en zelf kon ik de discipline gewoon niet opbrengen om zelfstandig te gaan sporten. Het ging twee keer goed en dan regende het... en ga je niet.

Geen stok, maar U-balk
Ik had geen stok, maar een stalen U-balk achter de deur nodig om te gaan sporten en ik zag mijzelf nog zo snel in een zweterige sportschool gaan trainen nu zeg ik "ik heb nooit geweten dat ik mij zo lekker kan voelen door te trainen".