DE HEER VAN DER NET -

Referentie Dhr. Van der Net

Toen ik al ruim 20 jaar niets aan sport had gedaan, vond ik het tijd worden om hier verandering in te brengen.

Ik ben lid geworden van de plaatselijke voetbalclub waar ik maar liefst 2x geweest ben. Daarna heb ik me ingeschreven bij een fitnesscentrum met de gedachte:’Morgen begin ik echt’.

Mijn laatste poging was iedere ochtend hardlopen, maar steeds als ik wilde beginnen regende het of had ik een ander zeer geldig excuus. Daarnaast werkte mijn zelfverzonnen dieet ook prima:’Ik kwam namelijk precies 700 gram per week aan’.

Veel vooruitgang
Tot ik voor mijn verjaardag het personal pakket van DSTraining cadeau kreeg van mijn vrouw. Toen kon ik er niet meer onderuit en ben begonnen met 2x per week sporten. Weer of geen weer.

Na 2 maanden ben ik in overleg met Dion begonnen met een intensief trainingsprogramma waarbij ik iedere dag sportte. Dat was zwaar, maar is me goed bevallen omdat ik veel vooruitgang heb geboekt. Ik voel me fitter, ben 5 kilo en 15 centimeter kwijt en heb een veel beter uithoudingsvermogen.

Inmiddels train ik weer 2x per week met Dion om fit te blijven. De trainingen die hij geeft zijn leuk, afwisselend en zeer professioneel.