DANIQUE - Personal Training

Succesverhaal van DaniqueIn maart 2018 ben ik gestart met personal training bij Patricia.  Sporten.... tja, wat moet ik daarover zeggen. In het verleden  ben ik vaak hoofdsponsor  geweest van diverse sportscholen. Kortom: mijzelf heel enthousiast  inschrijven bij een sportschool en vervolgens na (maximaal) 2 maanden nooit meer gaan, maar  uiteraard wel blijven betalen. Ik heb ervaren dat hardlopen voor mij de meest fijne sport is om te doen, echter ontbreekt ook hier regelmatig de motivatie om structureel te gaan.

Even terug naar  maart dit jaar.... samen met Patricia heb ik een intake gehad en mijn doelen opgesteld, Daarbij kon ik  aangeven waar ik bij sporten enthousiast van word en waar ik minder enthousiast van word (zet mij niet op een fiets in een sportschool, want daar word ik niet blij van). Wat ook heel belangrijk voor mij was, was dat ik mijn "bourgondische " levensstijl aan kon houden. Vanuit dit gesprek ben ik samen met  Patricia aan de slag gegaan, soms zelfs 3 keer per week! Nu 6 maanden later heb ik voor mijzelf een heerlijke  levensstijl kunnen ontwikkelen, uiteraard met Patricia als stok achter de deur en creatieve motivator. 

Ik geniet  nog  steeds van de hapjes en drankjes, maar ik sport ook nog steeds 2 a 3 keer per week, waarvan 1 keer per week personal training. De begeleiding die ik heb gekregen was zo fijn en motiverend  dat ik stiekem  ben gaan  genieten van het sporten! En wat ook erg fijn is.... Ik ben blij met mijn lijf en voel mijzelf vooral fit en sterk!