Afvallen met Fit in 50 days

Gezondheid speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij, maar het is niet eenvoudig er dagelijks mee bezig te zijn. Het leven om ons heen gaat razendsnel, we hebben het ontzettend druk en ook nog eens te weinig tijd. Het lichaam krijgt veel te verduren waarbij niet altijd de beste keuzes worden gemaakt. Probeer dan maar eens fit en in conditie te blijven... 

DSTraining heeft de oplossing: Fit in 50 Days! Dit succesvol concept om gewicht te verliezen komt neer op voldoende beweging gecombineerd met een gezond eetpatroon. Wij begeleiden je op professionele wijze. De resultaten liegen er niet om, al meer dan 400 kg zijn de deelnemers van eerdere edities in totaal bij elkaar afgevallen!

Bekijk hieronder de resultaten van deelnemers van de succesvolle vorige edities:

Resultaten Fit in 50 Days

 

Verbeterde formule

In 2016 zijn we, om nog betere resultaten te halen, gestart met een verbeterde formule van Fit in 50 Days. De afgelopen edities in 2017 is deze nieuwe formule erg succesvol gebleken omdat veel meer mensen blijvende veranderingen in hun leefstijl hebben doorgevoerd met een fitter en gezonder lichaam als gevolg en ook in 2018 hebben we het programma nog verder verbeterd.

We pakken het nu als volgt aan:

 • Je start op het moment dat jij er klaar voor bent.
 • Je krijgt het Fit in 50 days boekje.
 • Onbeperkt sporten gedurende 50 dagen
 • 3x een 1 op 1 coaching moment van 30 minuten
 • Gedurende de 50 dagen altijd binnen 48 uur reactie van je coach
 • Na afloop het gestelde doel behaald? Dan krijg je een maand gratis sporten!
 • Heb je na de eerste 50 dagen je doel behaalt? Perfect! Dan zorgen we er ook voor dat je deze levensstijl vasthoudt.

Belangrijke informatie

 • Je kunt starten met dit pakket wanneer je wilt.
 • De prijs van Fit in 50 Days is € 150,- 
 • Het doel van het trainingsprogramma is om in 50 dagen zoveel mogelijk gezonde veranderingen in je leven door te voeren.
 • Geschikt voor leeftijden vanaf 14 jaar.

Ervaringen van klanten

Lees op de volgende link alle ervaringen van klanten die het programma Fit in 50 Days succesvol hebben gevolgd. 

Aanmelden voor Fit in 50 Days

Aanmelden

Heb je genoeg informatie en wil je jezelf direct aanmelden voor Fit in 50 days? Vul dan snel het contact formulier in! Mocht je nog vragen hebben bel dan naar 06-46005313 of mail naar info@dstraining.nl.

"Ik ben 15 kg afgevallen in 6 maanden!"

Voor Fit in 50 Days had ik een periode achter de rug van ziekte. Ik was snel vermoeid had snel hoofdpijn en deed hierdoor minder aan lichaamsbeweging en werd steeds zwaarder.

Sporten onder goede begeleiding is voor mij heel belangrijk en het voedingsadvies tijdens Fit in 50 Days heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn eetpatroon ben gaan kijken en nu meer afwisselend eet. Die eerste avond kan ik me nog goed herinneren een rondje hardlopen was al teveel dus ik kreeg een step en werd geconfronteerd met mijn slechte conditie. Meteen een doel: dat rondje wilde ik na de 50 dagen wel kunnen.

 

Afvallen met Fit in 50 Days

Trainingen
Tijdens de small-group trainingen wordt echt rekening gehouden met het niveau van de verschillende sporters heb je een blessure dan krijg je een vervangende oefening zo ben je op een juiste manier doelgericht aan het trainen. De eerste weken had ik spierpijn en kwam afgemat maar enthousiast thuis vertelde wat we tijdens de training hadden gedaan en dat ik nooit had verwacht dat te kunnen. Ik was mijn grenzen aan het verleggen, angsten aan het overwinnen en mijn leefpatroon aan het aanpassen en wat had ik daar een plezier in!

Persoonlijke begeleiding
De kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding dat is de kracht van DS Training. Het feit dat géén enkele training hetzelfde is maakt dat je nergens tegenop hoeft te zien. Je verrast jezelf met wat je kunt. Mijn grote doel was 15-20 kg binnen anderhalf jaar tijd kwijtraken ik ben nu een half jaar verder en 15 kg afgevallen en ga met plezier 3-4 keer per week trainen. Ik geloof weer in mezelf. Oh ja en dat rondje hardlopen kon ik na 50 dagen wel, ik was lopend zelfs sneller dan met de step!

  

Referentie Margo | Fit in 50 Days

Wil jij dezelfde resultaten als Margo? Klik dan hier om meer te lezen over Fit in 50 days!

"Deze doelstelling heb ik zeker behaald"

Voordat Cyriel begon aan Fit in 50 Days had hij voor zichzelf een duidelijke doelstelling geformuleerd. Hij wilde Conditie opbouwen en de nodige kilo’s kwijtraken. “Deze doelstelling heb ik zeker behaald”, aldus Cyriel.

 

Referentie verhaal Cyriel | Fit in 50 days

 

“De trainingen verliepen goed. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en er is een duidelijke groei te zien in mijn spieropbouw en conditie.”

Over de aanpak van Fit in 50 Days is Cyriel erg tevreden, maar zegt hij: “Ja, het is wel belangrijk dat je als deelnemer de motivatie in jezelf vindt en behoudt. Ik ben ook na de eerste 50 dagen doorgegaan met het aanpassen van mijn levensstijl anders had ik nooit dit resultaat kunnen behalen.”

“De variatie in de trainingen maakt dat het programma Fit in 50 Days goed vol te houden is. Ook het persoonlijk contact met zowel de trainers als de mede sporters heeft het programma leuk gemaakt. Dit laatste vindt Cyriel meteen een erg sterk punt van Fit in 50 days: persoonlijke aandacht en het groepsgevoel onder de sporters.

Referentie verhaal Cyriel | Fit in 50 days

En Cyriel, was Fit in 50 Days de investering waard?

“Zeker weten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik maak uit mezelf bewustere keuzes. Daarnaast heeft het sporten een verslavende werking gehad, waardoor ik nu nog steeds wekelijks met veel plezier naar DST ga!”